Wel of niet?


Natuurlijk is iedere fotografieliefhebber welkom, maar eerlijk als we zijn, hebben we het liefst gasten die met open vizier arriveren en ultiem genieten. En de kans daarop is het grootst als ons cursusprogramma daarop is toegesneden. Zowel verveling als stress en frustratie willen we koste wat kost voorkomen.




Zeker wel inschrijven:
Ieder gezellig mens dat fotograferen leuk vindt. Beginnelingen die twijfelen om door te gaan.Vakantie- en familiekiekers die beter willen worden.Potentiële aanschaffers van een nieuw (duur) toestel.Actieve kiekers die een èchte hobbyist willen worden.Hobbyfotografen die eens een andere cursus willen.Hobbyisten met drempelvrees voor dit soort cursussen.Mensen die het verband zien tussen fotograferen en plezier.Kritische liefhebbers die ook kritiek kunnen ontvangen.Mensen die ook over iets anders kunnen praten...

Beter niet inschrijven (om teleurstelling te voorkomen):
Eigenwijze haantjes de voorste die alles beter weten. Vakfotografen. Doorgewinterde hobbyisten met profkwaliteiten. Mensen die een hekel hebben aan humor en Frankrijk. Minder validen in verband met de begaanbaarheid van het terrein. Feestgangers van 18 tot 81 met louter zin in lol. Individualisten die het liever zelf uitzoeken.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten