Inschrijven


Wanneer u na het lezen van de artikelen en het programma op deze blog nog vragen heeft, stuur ons dan een e-mail. We geven graag antwoord of schrijven u in: info@chinoncabrio.com of telefoonnummer +33 2479 34909. Het aantal deelnemers is beperkt tot ACHT.

De kosten bedragen € 695* per persoon inclusief verblijf en alle in het programma genoteerde maaltijden, apéritieven, professionele begeleiding, gebruik klassieke cabrio’s conform het programma, presentaties, expositie en een fotoalbum van die week.

Exclusief zijn de reiskosten op aankomst- en vertrekdag, eigen vervoer op locatie, (aanvullen verbruikte) benzine voor de zuinige cabrio’s, eventuele toegangskaarten voor bezienswaardigheden, reis- of annuleringsverzekering en de in het programma vermelde maaltijden op eigen gelegenheid. U dient in het bezit te zijn van een eigen digitale camera en als bestuurder dient u vanzelfsprekend een geldig rijbewijs te hebben. Voor het overige zijn de voorwaarden van toepassing van Chinon Cabrio Tours, zoals vermeld op de website
www.chinoncabrio.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten